Artikler

En av mine bedre 1500m

Posted in Forside nyheter

I helgen gikk jeg world cup her i Inzell, og startet 1500m på søndag. Hadde ikke gått distansen siden worldcup åpningen i Heerenveen. Der gikk det ikke så bra, så jeg var vedig spent på helgas løp. Kroppen har fungert bra etter nyttår og formen har vært stigende. Har fått med meg noen gode løp på 500m og 1000m, men jeg var som sagt spent på hvor jeg stod i forhold til å gå en bra 1500m. 

Jeg ble nr.2 i B-gruppa med tiden 1,47,70. Dermed rykker jeg opp til neste world cup som går i Erfurt om litt under tre uker. Jeg rykket også opp og inn på kvalifiseringslisten til enkeltdistanse VM. Så ja, jeg var veldig fornøyd med løpet. Jeg gikk på en helt annen måte enn hva jeg har gjort tidligere. Jeg klarte å jobbe ut av svingene og slappe av mer på langsidene, uten å stresse. Det ble en hard sisterunde, men jeg klarte å komme meg under 30 på den også, selv om jeg vet at det ikke er noe å skryte av. Det går den rette veien om dagen og jeg føler meg bedre enn noen gang tidligere. 

Jeg blir nå værende igjen i Inzell, frem til fredag. Da reiser jeg hjem, for å få med meg allround VM på Hamar. Må jo støtte de norske som stiller til start. Har trua på at Norge kan gjøre det veldig bra, og jeg er sikker på at det blir god stemning. Skal du til Hamar?

1,47,70 (23,68 - 26,37 - 27,83 - 29,88)

ISU-results